'ENORM VEEL GELD UITGEVEN!' Farming Simulator 19 Story Mode #27

'ENORM VEEL GELD UITGEVEN!' Farming Simulator 19 Story Mode #27[Muziek] hey allemaal welkom bij een gloednieuwe video van familielid negatief story mode zo slim was in hebben gevolg ik je in nam maar dan ook enorm veel geld gekregen ik heb geen idee wat er van is dus we gaan mag worden verwachten waar we tot nu toe mee kunnen ik zie wel dat we nu al best wel wat eieren demper ziet in hebben die er ook eventjes lekker gaan verkopen en de pak gewoon een trekken met trillen en dan gaan we deze verkopen en dan gaan ze denken hoeveel geld we daar aan kunnen verkrijgen maar als je het geld ook daadwerkelijk allemaal klopt dan kunnen we natuurlijk behoorlijk wat dingen kopen eventuele nieuwe trekken ik denk sowieso wel een nieuw veld een nieuwe trekken misschien wel ja maar en voor kijken hoe dat er dan mis je werk ik ga ik ben heel benieuwd in ieder geval laten we allereerst was effetjes waar is onze drie maar eerlijk nou daar is dus meer beginnen waren is de trailer niet die platte maar die andere we hebben jullie neergezet city in de schuren combines er in de schuren ik heb geen idee waar die schuur eigenlijk is of the trailer sony ziet hier misschien trek daar is die top wil zeggen want is natuurlijk weggeweest dus volg mij hebben die en netjes opgeruimd pakken we de tsjechen goede de eieren in de trillen en hou eens even kijken waarbij als er geld allemaal voor ons is een bar bij de eventueel voor kunnen doen eieren kunnen toevoegen leuke geldprobleem van natuurlijk zo en zo even kijken wat hebben we allemaal we nemen gewoon alles meer we horen gewoon alles in de trailer oh hoe is natuurlijk niet kapot geworden zo'n beetje jammer zijn want daar hebben we natuurlijk de eindjes natuurlijk de kip is dat in ieder geval die warm warm gooi kilte die enige weg dat is niet goed zo en dan mag die dagen en laatste nacht ook hierin voor zwemmen dan ff kijken op de telefoon waar wij die nou neer kunnen zetten eieren met de koper cooperatief raster cooperatief maar dat is hier voor speciale daaraan orde geweest coöperatief daar gaan we naartoe kijk hoeveel geld waarvan je eigenlijk wat een krijgen wat ik dan hebben ze de hand maar we moeten gooien natuurlijk denk ik en kunnen we eindelijk de ja of eindelijk moet ik zeggen en kunnen weer wat extra geld verdienen wat extra geld is altijd leuk sorry nee ja ik zag in mijn late oh oh sorry even kijken naar ons mee kunnen we eentje verder dan kunnen wij naar rechts juist en hoe moeten we waarschijnlijk hier naar binnen en dan hier in het denk je dat mij zelf de trillen in moeten klimmer heb ik hier en dan gewoon hier laten vallen hoef ik jou wel af kunt ook aan de zijkant ook wel nog moeilijker bij bestaan werkt het ook nee ik loop wel heel traag ik weet niet voor mogelijke zware nagaan of heb ik iets aan uw voeten zitten waardoor ik zo traag loop ik nu die wat is hier kregen we nog niks die hebben gekregen je wil gekregen nou in ieder geval was wel een tweede leer ga weer huis en gaan we kijken wat we dan eigenlijk zo kunnen doen ik wil dus niet als dit geld wordt dat duidelijk allemaal van ons is dat is het probleem ik kan het wel uitgeven mee als je iets van ons is ja wat moeten we eraan oh beginnen goed oh we hebben een smsje gekregen die lees verzoenend heel eventjes als het toch geen huis nemen we zijn natuurlijk nu op de weg en mogen geen telefoon hebben en nooit telefoon zacht en sturen dus een je levensgevaarlijk en zeggen kijk dan wat hebben wij op onze telefoon is er ook een de een sms'je van bert hey lars het geld heb je hart vriendje oude huis heb ik verkocht waardoor je een deel van de winst hebt gekregen super bedankt voor je hulp helaas hebben elkaar niet zich veel gezien maar dat gaat goed komen succes met de boerderij berg bedrijfsverkeer geschreven dan wanneer tussen maar goed en oude huis hebben wij ons oude huis niet verkochten de force many dus het geld is dus toch wel van bert en het is dus van ons oude huis en drenthe mensen dat zegt hij in een sms voordat het zijn ik denk het maar dat betekent dus wel dat in geld wel daadwerkelijk van ons is en dat we dus kunnen kijken naar misschien maar grote veld hier in de buurt natuurlijk en ik wil heel graag een trekker bij hebben als het kamp maar vast en trek er iets van hun we hebben nu een vent misschien iets van een lint nog shopping hoe duur die dingen zijn lui even kijken ik zie dat veel 15 en 10 op van onze maar volgens mij is dat daar staat toch de de wasstraat ook dus ik weet niet waarom dit nou op onze naam is geschreven met zal wil maar daar kunnen wij dus niks mee want dit wordt allemaal bij de gemeente maar die je zouden was haar op en dit worden waarschijnlijk dus nog bij je dus ja dit is niet van ons sauber op ons naam maar we kunnen niet gebruiken veld 13 hoe duur is die 93.000 euro kijk we hebben natuurlijk moet je hele goede combined en dus we moeten ook niet te grote velden hebben dan wordt beetje lastig maar een nieuwe time machine succesvolle rug wat is een leuk veld op te kopen tot 17 zou kunnen the service of de duizend euro of veld 34 maar moeder heel veel redelijk een puinhoop hoe die zo van of dit veel drock veld is het veld achter hebben dit veld is het mijn job is dat klanten groeien dus klaar om te oogsten maar we hebben dus geen maïs ding er zouden we zonder zo'n hak soort dingen moeten dan gebeurt wat ik natuurlijk wat er in een keer gooi en de dan kopen wij dit veld hebt met dus weer een extra veld erbij en hoeveel geld er dag over 102 zoveel 1000 euro gaan we even de telefoon kijken naar de trekkers en even kijken wat op zich een leuke trekker is kijk een link naar die die gebruiken die wordt niet zo vaak gebruikt we kunnen ook een nieuw holland tv doen van mashie dit wordt allemaal toch iets te duur [Muziek] ja wat is een leuke te trekken die we al hebben hoeveel veel detail is die nu kunnen het ook zien 150 pk heeft ie nu deze track hier 150 pk stel we pakken een keer blinde die is maar 2000 euro dure discours mij nog een upgrade het of niet 117 pk zal dan een kleine trekkertje want een vent heeft meer apk smaak google je dus ook nog verloren of een mashie 130pk dat is toch wel iets beter en dan wordt ie hoe dit wel heel veel le vin 300 vario die moeten allemaal te duwen valtra serie we we moeten aanpassen na 140 pik klaar ik wil denk ik de eerste die in holland komen dan wordt het alle 25.000 euro gps moeten we dat er op hebben niet dat dat nodig is toch maar klanten religie vola de optie ja nee hoeft niet hebben we de ven voor uw configuratie we kunnen doen nog een beetje queue-en-brie de bandjes bijvoorbeeld wordt etwinning dat 1800 euro ik denk dat we die gaan kopen dan kopen we drie voor hebben nog 80.000 euro en willen kijken of er iets goederen zijn machine sidra kunnen kopen hoe je die mensen allemaal hebben saai machines deze bijvoorbeeld we kunnen we willen zelfs dan ook geen goede vader meer nodig komt waar hadden we natuurlijk wel ik ben hem voor die staren gaan je moet weerloos van cultiveren je je kunt zoveel dingen combineren dat heb ik wel eens gezien maar ik ben een verbeten dus daar kunnen kopen [Muziek] ja hoe gaan we dat doen weet je wat want die andere ja hoeveel crème motor of onze ouders aan machine dan 14.000 euro of viola moet je eigenlijk meenemen naar de naar dus naar de winkel om het te kijken daar natuurlijk bij extra for more in terugrijden en we terug lopen om dus die trekker op te halen ja ik denk dat gaan doen dus we doen dat hem weer maar gelden ze allemaal van ons het nu al weer binnen de hel suggereren maar is geen probleem kijk naar bloemendesign machine doe gewoon weg of ons meisje de zelfs noodzaak in dus dat halen en dronk uit het is het dan zaad in leggen wie je denk ik meer woede die knop toch op die knop was ja gekeken sadist ruit hoeven niet schoon te maken we rijden naar de winkel toe verkopen we this time machine hebben dus een nieuwe zaaimachine ik heb opnieuw gekeken trouwens naar de werkbreedte maar we hoeven dus niet meer te cultiveren we doet alle school in een keer ja dat is wel heel erg makkelijk want vraag wagen en gewoon voor anders gaat het allemaal verkeerd zwaailamp aan dat we kunnen dit denk dat je nog niet eens inklappen komt niks aan want moet gaan toch altijd linksaf zo we hebben we hebben nieuwe trekken en in uw zaaimachine en een nieuw veld voor je nomia ik vind fantastisch want dan voorspuij die naam boxen [Applaus] vullen hoe heet zo'n ding is toch zo'n goede dag lopen ik vind ik nou layer ik heb gezien hier ik wil wat zeggen mijn publiek de war zo seizoen seizoen zo'n kleine haak sla dan over een typische oorhaak slaat hebben het een beetje te veel van goeie er is hebben we deze hierna draaien rond en noemen die uit dan verkopen we de oude kijk er 16.000 euro voor nemen moet repareren verkopen kijk en hebben dat geld dan kunnen we dus weer een stara kopen de kassa's op cups mest in dus hoef ik niet meer zo vaak kust bestrooien dus ook al wel weer makkelijk we kunnen je niks op aanpassen want de werkbreedte van deze is 3 punt 6 meer te en van onze oude methode was dus vier meer dan gaan we iets achter ook met de merites maar mario's ik wil ik wilde staren hebben kopen dagen verder duizend euro espressomachine zoals je ziet behoorlijk zelfs hier zit nog wel zaad en zodat de gewoon in doen ja hier staat nog een zak van ons ding doe dat gewoon doen we dingen al stappen we hier in en er wordt ook nog ons nieuwe trekker overhalen misschien ook behandelen ik heb geen meerwaarde dit is de kunstmest af is dit zaak het is zaak in deze mini-staat wees volkomen je moet je kijken dat was mij weten toch ook zo ja ik wijs mens nog niet liggen nou laat deze gewoon aan als ze mogelijk eentje nodig en moet ze me af koppel zo ik top kunnen we in principe een beetje kunt bij zoontje strooien halen maar hebben we zijn nieuwe een nieuw ding een nieuw zaaimachine als en wat we dan kunnen doen is misschien het ene ding huren wakker door vangen volgens mij hebben ze die wel en dan kunnen we dus het mais hakselen zo zijn we kunnen we jullie in dat is nogal een rare site machine dit la hoe de was een heuveltje nee je kunt me niet langs ach hoe kom je daar nou hoe riemen om reden hoe kom je hier nu weg was over een bloemenbak oh ja dan moeten we er om heen rijden maar ik denk dat we daar ook in bloodborne kunnen we moeten hier maar laten staan een ding is op om benoemen gooit je mag dus zeggen we nee ja ja hoe eventjes de tweede koop halen dan gaan we het ene ding gaan we huren halen we het weer lopen de grote even af bij het mais kunnen gaan hakselen nou ik zie jullie bij de winkel nou zijn we ik heb hem maar effetjes alvast naar buiten gebracht dit is onze ding waar we gaan gebruiken die komt daar een vorm van de trekken en de trailer komt aan de achterkant van de trekken en ik hoop dat deze new holland eraan kan het zal makkelijk zijn die genoeg pk heeft hij wel echt een onbenullig dingo en is ook nieuwe zwaar oké dat is niet zo handig kunnen misschien daarna achterkant doen hoe de die dat wil kan tillen neer oké dat is heel vervelend ik hoop dat de vent en wel kan chillen ben ik weer ze trekken terug alle twee loop komen weer terug om dingen op te halen ook komt er een aan [Applaus] maar we hebben nu een hele moderne trekken ja ja ik vind fantastisch nou laten we hopen dat hij wel werkt dat de disstrack de balkan en dit zijn de moer gemaakt want het ding is 250 pk nodig ja dat klopt natuurlijk cementeren heen lumbalgie erg naar voren maar zonder gin is het natuurlijk zo dat die behoorlijk het gewicht wordt ook achterin up en naarmate die natuurlijk voor komt en ik weet niet wat die mensen hier nou weer doen we staan alles zul je hier maar ik moet het al langs bij schoenen groen het werk en ik hoop ook dat dit gaat werken want hij bloeit wel heel erg naar voren maar zodra de allemaal spul achterin de trekker zit in een trillen daarna hebben gewicht natuurlijk ook achterop en dan balanceert ze wel ja hobbit waarom zij wel bang ze al die mensen hier stil sonia een gevaar op de weg zullen we hebben dus nu zult 8 en die gaat dus 4 naar rechts ja hier kijk hoe werkt het ik denk dat we het zo moeten doen dan gaat de pijp die kant op en dan gaat ie draaien juist en dan moeten wij de ding aanzetten naar beneden kijken en dan kunnen we het zo lees je dat kijk het werkt wel en ze doen niet de oorzaak slama uitwerkt en zoekend volledig bemest we kunnen die wel een kool gooien we gewoon zo zo groen veld is een oh bennie we trekken af hoeveel toeren dus hij ze op behoorlijk was zo bedenk ik ja als dat nodig was probleem is toch ik doe mee aan boord en hoe we toch een klein beetje door gras van een buurman zo nu gaan we een beetje een midden maar antwoord was het geld sturen en dan gaan we veel tijd is zo verder midden in de mais kijk neem een fantastisch en dan ook nog kunnen we natuurlijk de anderen zeggen rob halen dat je gewoon heel dun met een trailer in weer gaat koppelen we die hier af en dan gaan we met de nieuwe land gaan we dus legen in de curl dus misschien ook om goede dingen dan ook wel handig kan zijn we zijn wel even mee bezig mee aan hebben en toe komen in en kwel zitten vlakbij eventueel kunnen gaan verkopen als mogelijk om auto waar zou je ermee door maar we eten we kunnen verkopen als wat we als we ooit geld hebben voor queen en dat we die voor de koeien draagbaar accounts inloggen maar ik vind mooi dan ben ik weg nou een trailer zit vol ik maak nog even verder hoor zo'n bus waarbij is mag die uitgezet worden dan zetten we de is hierna zo gekoppelde die af dan gaat het rekken we naar voren leunen en halen we er niet hollands op en ik kan dat ding aankoppelen op naar een hollands waar die staat in de schuren herinner kunnen we geworden dat is wel makkelijk of een twee trek dus te hebben dat begon twee trekkers ze aan het werk kunnen zetten dus ideaal nou en trek er staat hier mooi ja dan komt meteen stukken tussen twee lege in ik wel zoeken daar heen en weer rijden die al dan ook isover uw dichtbij dus een leuk veldje hoe minder kijk hoe we dit gaan aankoppelen wat is je nog wel erg krap zeg maar zo en draaien lopers op die boom een klein beetje van ons maïs kapot het is niet anders ontvang de radiale zo [Muziek] kijk hartstikke mooi donder stoere middeling [Muziek] ik dit new holland is natuurlijk te vinden valt meeste de kaartjes hoe hard zullen we gaan zullen we met 10 km puur beginnen ik moet dat als je werk ik ga de celdeur de cruise control aan en dan gaan we keeper jullie dat 10 procent 10 km te hard gaat of juiste zacht volgens mij kom mario en dan kunnen die ietsje sneller gaan misschien 12 kilo meer de buren maar gaat mooi hoor ze komen de koop mooi volle en hoe we weer terug kijk het veld crème vandaag niet af maar de koe de volgende keer daag gewoon afmaken maar anders gaat het haast ik een fantastisch mooi en dan moet het best store laten we trekken hier staan gaan we hier de stappen smile at mag uit het is natuurlijk wel zwaar erg rustig gas geven zo vooral aanzetten naar beneden dat ding en het is oosten [Muziek] [Muziek] ja [Muziek] nou we hebben 2 trailers hebben we naar na de ziel gebracht en ik denk dat we de rest eventjes de volgende keer morgen afmaken de laten we de tablet zit er hier gewoon staan voor de volgende keer ik hoop met veel de afmaken het zal makkelijk zijn en hebben mooie mooie krul op zich sorry voor de tegemoetkomende verkeer je moet mij vragen zo rusten reden landschappen hier onverveerd radio van netjes trekken zo nou mooi jongens in jullie bedanken voor kijken hopelijk in vlieg nooit en adviseurs knallers the line drop de progressie zitten lekker in dankzij er natuurlijk voor het waarschijnlijk dat verkoop van ons huis een soort zal wil mochten lopen via de bevonden is ook super tof vinden als je de graag zou willen belonen met een blauw duimpje en groen niet te abonneren en zie jullie graag de volgende keer mee gloednieuwe video tollen

47 thoughts on “'ENORM VEEL GELD UITGEVEN!' Farming Simulator 19 Story Mode #27

  1. Jammer van de keus voor de T5 had wel een medium trekker verwacht want zou meer keus in het spel krijgen en wat sneller upgraden van boerderij etc

  2. Die Strautmann kan ook aan een gewicht geloof ik. Als je die erbij tussen zet is 't veel stabieler.

  3. Meneer lars, Speel jij net farming Simulator? Ik kan je nog veel leren over het boeren leven evt. Erg leuk om te zien je doet het opzich niet slecht voor amateur. Leuke video. Met vriendelijke groet K. Koolen.

  4. super leuke video lars .🙂👍 en dat je in eens veel geld moest ook wel eens komen ,want het dan wel 3 jaar duurder om een trekkrt te kopen.🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *